[:ro]

Campania #Girl2Leader pentru prima dată în România

E timpul pentru o schimbare.
E timpul ca fetele să aibă curajul să fie lideri, cu inima și mintea deschise.

Acesta este principalul scop al campaniei #Girl2Leader. Este o invitație ca fetele din întreaga lume să descopere modele de leadership feminin, în special din sfera politică.

#Girl2Leader este o campanie internațională menită să inspire și să mentoreze tinere care își doresc să devină lideri în comunitatea din care fac parte. Aceasta se află sub Înaltul Patronaj al Președintei Maltei, Marie-Louise Coleiro Preca.

Am acceptat invitația Women Political Leaders de a fi gazda și organizatoarea acestei campanii, pentru prima dată în România.

#Girl2Leader Oana Bîzgan

#Girl2Leader în România

În perioada 8-11 octombrie, 25 de fete selectate din întreaga țară, vor avea ocazia să afle mai multe despre cum pot deveni ele, la rândul lor, lideri implicați în sfera politică și în societatea civilă, cetățeni activi și modele pentru alți membri ai comunității.

Dacă ai între 14-17 ani și vrei să fii chiar tu una dintre primele 25 de ambasadoare #Girl2Leader, te invit să afli mai multe despre această campanie și să completezi acest formular până luni, 17 septembrie.

Printre lucrurile pe care le vei face/descoperi:

  • Vei sta de vorbă și vei avea parte de o experiență de tipul „job-shadowing” alături de una dintre femeile deputate sau senatoare din Parlamentul României;
  • Vei vizita Palatul Parlamentului și vei afla mai multe despre cum funcționează procesul legislativ în România;
  • Vei descoperi modele de leadership feminin din zona politică, din societatea civilă și din mediul privat;
  • Vei avea parte de ateliere și workshopuri pe tematici de tipul: cetățenie activă, leadership, egalitate de șanse și de gen;
  • Vei participa la Conferința dedicată Zilei Internaționale a Fetelor (International Day of Girl Child), care va avea loc pe 11 noiembrie, în toate țările care susțin această cauză;

După cele 4 zile petrecute împreună, vei face parte din prima comunitate de ambasadoare #Girl2Leader. Asta presupune că îți vei asuma să organizezi, la rândul tău, un eveniment local în care să le povestești mai multe fetelor din comunitatea ta, despre ce înseamnă leadershipul feminin, având la dispoziție sprijinul meu și al echipei mele.

Important

Pentru a putea participa la eveniment, este important să completezi formularul de înscriere și să îmi trimiți apoi, prin e-mail, acordul parental semnat de unul dintre părinții sau reprezentanții legali.

Costuri asigurate:

Pentru participarea la acest eveniment sunt acoperite costurile privind cazarea, mâncarea și transportul local.

Te invit să afli mai multe de pe website-ul www.girl2leader.org, pagina de Facebook #Girl2Leader și canalul Youtube.

Dacă ai întrebări, nu ezita să mă contactezi la contact@oanabizgan.com . Aștept cu drag aplicația ta până pe 17 septembrie!

[:]