Respect femeilor în general cât și în Parlamentul României!

Pe data de 15 mai am depus o plângere împotriva domnului deputat Nicolae Bacalbașa la Biroul Permanent al Camerei și la Comisia de disciplină ca reacție față de comportamentului sexist pe care l-a manifestat în ședința de plen.

Derapajele domnului deputat Bacalbașa sunt intolerabile și trebuie sancționate conform regulamentelor existente. Salut decizia PSD de a-l suspenda din partid, însă consider că nu este sufficient având în vedere cp domnul deputat are încă acces în plen, acolo unde s-a comportat cu totul nedemn.

De asemenea, voi sesiza și Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii Romania, în vederea aplicării unor sancțiuni conform legilor in vigoare.

Respect femeilor în general cât și în Parlamentul României deputat Oana Bizgan

Indiferent de culoarea politică, drepturile femeilor trebuie să fie respectate!

“Respect femeilor în general cât și în Parlamentul României!

Nu vom tolera comportamentul domnului deputat Bacalbașa, care încearcă să-și transforme comportamentul bădăran și sexist în obișnuință!

Nu ne vom lăsa ingenunchiate. Indiferent de culoarea politică, drepturile femeilor trebuie să fie respectate, de aceea vom depune plângere împotriva acestui abuz.”

Echipa VICE a scris un articol despre Ce cred femeile din politică despre PSD-istul care a mimat masturbarea în Parlament unde veți găsi și opinia mea, ca persoană care a fost de față la momentul respectiv. Accesați articolul prin click aici.

Deputat Oana Bizgan